Oomph aan je muur!

" Definitie van oomph: een ingredient of factor dat iets mooier, aantrekkelijker of perfect maakt!" 

Hallo, ik ben Chris en ik ben een jazz zangeres met een grote liefde voor styling en kunst. Ik heb mensen en interieurs gestyled en heb gemerkt dat veel van mijn vrienden graag kunst aan de muur wilden hangen, maar dat ze alleen maar óf erg dure dingen konden vinden óf een kleine poster van slechte kwaliteit. Niets er tussenin; iets wat mooi is, uniek én betaalbaar. Dus is Studio Oomph geboren!
Samen met mijn man en prijzenwinnend fotograaf Mark Engelen ben ik Studio Oomph begonnen om jouw huis dat beetje 'oomph' te geven!

We hopen dat je het mooi vindt!

Liefs,
Chris & Mark

 

Chris (chrispeeters.nl)
(Eigenaar Studio Oomph)

Hoi, ik ben Chris en ik ben een jazz zangeres met een grote liefde voor styling en kunst. Ik heb mensen en interieurs gestyled en ik teken al mijn hele leven graag. Mijn tekeningen zijn nu ook verkrijgbaar bij Studio Oomph! Daarnaast ben ik op het moment bezig met mijn tweede album. Samen met mijn man en fotograaf Mark Engelen ben ik Studio Oomph begonnen in september 2017. 

 

Mark
(Fotograaf)

Mark Engelen is een reclame-, sport-, portret- en culturele fotograaf. Hij fotografeert mensen, veelal in grootse geënsceneerde settings. Zijn werk heeft verschillende prijzen gewonnen in wedstrijden als: PANL, IPA, PX3, SAN Awards en NYPHA. Privé is hij een actieve gig-roeier. Mark zijn vrije werk is exclusief verkrijgbaar hier bij Studio Oomph!

© 2019 - 2022 studio oomph | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel